Selecteer uw taal: Anker Immobilienen Anker Immobilienen
Anker Immobilien
Anker Immobilien
Anker Immobilien
Anker Immobilien
Anker Immobilien
Anker Immobilien
VorigeVolgende
Anker Immobilien
S├╝derstrasse 28
D-26826 Weener
Tel. 0049 4951 913 690

Object details

Prijs:€ 0,-
Objectnummer:ANK 5000
Type object:Nieuwbouw
Brochure:Download brochure
Plaats:Overal
Grondstuk:0 m2
Woon oppervlakte:125 m2
Bij gebouwen:Garage
Bouwjaar:2009
Locatie:Overal
Verwarming:gas centrale verwarming met warmwatervoorziening, vloerverwarming in de badkamer en keuken.
Ramen en kozijnen:kunststof kozijnen met isolatieglas en rolluiken
Algemeen:Altijd al het huis van uw dromen willen hebben maar nooit kunnen vinden ?

Overweegt u eens om te kiezen voor nieuwbouw , alles wat u wenst word voor u gerealiseerd en dat voor een betaalbare prijs. De huizenprijzen in Nederland blijven maar stijgen en zelfs bij nieuwbouw zijn de prijzen helaas ook torenhoog, heeft u dan eindelijk uw droomwoning kunnen bouwen komt de gemeente met een enorme OZB aanslag…Geen echt prettige gedachte. Gelukkig is dit alles wel anders vlak over de grens, de OZB , grondstukken en bouwkosten zijn daar beduidend lager waardoor u voor veel minder geld een veel mooier huis kunt laten bouwen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de regelgevingen, aanvragen of wat dan ook; dit regelen wij natuurlijk allemaal voor u . Als u besluit te bouwen in Noord Duitsland/Emsland assisteren wij u tevens actief en kosteloos bij het vinden van een passend grondstuk. Een huis laten bouwen is een grote stap, een geruststellende gedachte is dat wij al vele jaren bemiddelen in nieuwbouw, hierdoor kennen wij precies de juiste mensen voor de juiste werkzaamheden .Wij doen uitsluitend zaken met gerenommeerde aannemers die al jaren in het vak zitten waardoor u altijd de beste prijs kwaliteit verhouding tegemoet kunt zien. Op al onze nieuwbouwprojecten zit een 5 jaar lange garantie op eventuele bouwfouten of andere mogelijke tekortkomingen. Voor een offerte bent u altijd van harte welkom op ons kantoor , deze offerte is volledig vrijblijvend en inclusief. alle kosten , dus niet zoals bij vele andere aanbieders die als lokkertje een sleutelklaar object aanbieden waar achteraf nog hoge kosten overheen blijken te komen!

Ook na de bouw bent u natuurlijk altijd van harte welkom voor eventuele vragen of voor het inwinnen van adviezen over wonen in Duitsland, onze service gaat veel verder als het verkopen van een woning, naast het afleveren van een passend huis vinden wij de nazorg minstens net zo belangrijk! Besluit u in Duitsland een huis te bouwen dan kunt u een forse een forse lastenverlaging ten opzichte van Nederland tegemoet zien. Tevens krijgt u in Duitsland als 1 partner niet werkt 150 Euro kinderbijslag per maand per kind. Naast de lagere lasten in Duitsland komt de overheid u ook nog eens extra tegemoet bij de aankoop van uw nieuwe droomhuis !
Indeling:Beneden:

Woonkamer
Woonkeuken met inbouwkeuken
Bijkeuken
3 slaapkamers
Badkamer
Gasten toilet

Boven:

Naar wens uit te bouwen.
Extra:Offerte op maat zodat u precies weet waar u aan toe bent!

Zeer luxe
Hoge kwaliteit materialen

Inc.

Garage
Bestrating
Tuinaanleg
Inbouwkeuken
Schilderwerk
Vloerbekleding (tegels of laminaat)
Rolluiken
Aanvaarding:in overleg
« Terug

Laatste nieuws

Openingstijden
U kunt ons bereiken op maandag t/m vrijdag 10.00 tot 18.00Op zaterdag zijn wij ook op afspraak voor u beschikbaar.
Lees verder »
Nieuwe site
Welkom op de totaal vernieuwde site van Anker Immobilien. We hopen u hiermee nog meer van dienst te zijn! Onze service ...
Lees verder »